Klusbedrijf Assen

Boelens Dienstverlening is een loon-, timmer- en klusbedrijf actief in Leek, Roden, Peize, Assen en Groningen

Schakel ook onze hulp in als timmerbedrijf

Voor klus en timmerwerkzaamheden in de omgeving van Roden, Assen, Leek, Peize en Groningen bent u welkom contact op te nemen met klus- en timmerbedrijf Boelens Dienstverlening. U kunt er bij ons op vertrouwen dat het werk wordt gedaan door een groep ervaren professionals. Om te zorgen dat uw werkzaamheden snel en goed worden uitgevoerd zetten wij altijd ons beste beentje voor. U bent welkom direct contact met ons op te nemen. Maak gebruik van onze expertise!

Als klus- en timmerbedrijf staan wij klaar om u te helpen in Peize, Groningen, Assen, Leek en Roden!

Wanneer u werkzaam of woonachtig bent in Leek, Roden, Assen. Peize of Groningen nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Boelens Dienstverlening heeft professionals in dienst die u kunnen helpen met uw werkzaamheden. Wij bespreken graag de mogelijkheden hoe wij u als klus-, timmer-  en loonbedrijf van dienst kunnen zijn. Boelens Dienstverlening heeft jarenlange ervaring dankzij ons team van ervaren vakmensen. Als allround dienstverlenend klussenbedrijf zijn wij u op veel verschillende manieren van dienst. Zo verzorgen wij naast timmerwerk en algemene klusjes ook cv en verwarming installaties, grondverzet en montagewerkzaamheden!

Neem gerust contact met ons op

Boelens Dienstverlening staat klaar om u te helpen wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw werkzaamheden tot in puntjes worden verzorgd. Alles wordt door ons op de juiste manier uitgevoerd. Om dit te bewerkstelligen hebben wij nauw contact met u om uw wensen te bespreken. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met 0615 – 287282, een e-mail te sturen naar info@boelensdienstverlening.nl of het contactformulier in te vullen.

 

Meer informatie:

Installatie Groningen -  Grondverzet Groningen - Koeriersdienst Assen - Pakket bezorgen Assen